Woodnotes

WOODNOTES ON TINKIMÄTTÖMÄSTÄ LINJASTAAN KANSAINVÄLISESTI TUNNETTU SUOMALAINEN DESIGNYRITYS, JOKA TUOTTAA SISUSTUSTUOTTEITA PAPERINARUN LUONNOLLISEN KAUNEUDEN INSPIROIMANA KOTEIHIN JA JULKISIIN TILOIHIN.

Tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaan, ja tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista.

Ympäristönäkökulma otetaan huomioon tuotannon jokaisessa vaiheessa. Woodnotesin käyttämä paperinaru on kehrätty kestävästä märkälujasta paperista, jonka voi kunnostaa, kierrättää tai polttaa energiaksi. Tuotteet ovat biologisesti hajoavia, valkoinen paperi on tuotettu ilman kloorikaasua ja paperinaru värjätty väreillä, jotka eivät sisällä orgaanisia halogeeniyhdisteitä tai raskasmetalleja.

Paperinaru on aito luonnonmateriaali

Tuotteissa käytetty paperinaru on siis aito luonnonmateriaali, joka on valmistettu ekologisesti tuotetusta uusiutuvasta luonnonvarasta, puusta. Puun kuidut tekevät narusta voimakkaan ja kestävän. Paperi on sekä hygieenistä että turvallista. Tiheiden kuitujen ansiosta paperinaru ei kerää pölyä tai likaa, mikä on tärkeä ominaisuus pölyallegikoille. Paperinaru on kehrätty kraft paperista, jota käytetään raaka-aineena esimerkiksi elintarvikepakkauksiin.

Woodnotesin laadun takaavat sen kolmen yhteistyöyrityksen kehräämön, kutomon ja ompelimon tuotannon asiantuntemus ja tekninen ammattitaito. Tiivis yhteistyö kehräämön kanssa antaa mahdollisuuden parantaa jatkuvasti raakamateriaalin laatua. Tuotekehitys yhdessä kehräämön ja ompelimon kanssa takaa tuotannon ja sen laadun.

Kehrätyn paperinarun luonnollinen kauneus

Kehrätyn paperinarun luonnollinen kauneus on jalostunut ajattomien, poikkeuksellista esteettistä laatua olevien tuotteiden tuotannoksi. Selkeät, aikaa kestävät geometriset kuviot ilmentävät puhtaiden luonnonmateriaalien ominaisuuksia. Kaikki Woodnotesin tuotteet peilaavat vahvasti suomalaisen designin henkeä: yksinkertaisuutta, harmoniaa ja käytännöllisyyttä.

Woodnotesin tuotteiden arkipäiväinen kauneus tasapainottaa tämän päivän suurta informaatiotulvaa.

 

Woodnotesin tuotteiden arkipäiväinen kauneus tasapainottaa tämän päivän suurta informaatiotulvaa.Woodnotes

 

Woodnotesin valikoimasta löydät sekä ketju että narukäyttöiset rulla- ja laskoskaihtimet, sekä paneelikaihtimet. Kaihtimet valmistetaan laadukkaisiin Silent Gliss-mekanismeihin..