Markiisit

Laadukkaat Artic-markiisit koteihin ja yrityksiin Tampereen Kaihdin Sammosta.

ARTIC-markiisilla tehokasta suojausta auringolta ja tyylikästä ilmettä talosi julkisivulle.

Ikkunamarkiisit

Valitse ikkunamarkiisi suojaamaan talosi sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta sekä pitämään kotisi ja toimistosi viileämpänä. Ikkunamarkiisit lisäävät asumisviihtyvyyttä ja antavat kunnon piristysruiskeen rakennuksen julkisivulle.

Markiisit valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, home- ja uv-suojatusta erikoiskankaasta, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat anodisoitua alumiinia sekä terästä ja muoviosat säänkestävää pvc-muovia. Käyttövaihtoehtona ikkunamarkiisissa on nauha-, veivi- tai moottorikäyttö.

Terassimarkiisit

Terassimarkiisilla saat terassin neliöt hyötykäyttöön : se suojaa auringolta, mutta myös vesisateelta ja samalla ehostat myös talosi yleisilmettä. Terassimarkiisi toimii myös tehokkaana suojana auringon haalistavalta vaikutukselta, joten myös huonekalut, lattiapinnat sekä verhoilut pitävät väriloistonsa pidempään.

2-suuntaan avautuva katosmarkiisi

Tämä on erinomainen vaihtoehto pergoloiden kattamiseen. Yhdellä markiisilla voidaan kattaa 7 x 7 metrin alue ja kytkemällä markiiseja peräkkäin tai vastakkain saadaan katettua jopa 300 m² alue. Katosmarkiisin omat pysty-ja vaakarakenteet mahdollistavat pystyttämisen vaikka keskelle pihaa. Kesäkautta pystytään pidentämään asentamalla markiisien alapuolelle lämmittimet ja valopisteet. Markiisit voidaan varustaa kaikilla nykyaikaisilla käyttömekanismeilla.

Markiisien kangasvaihtoehdot

Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista löytyy varmasti juuri sinun talosi julkisivuun sopiva vaihtoehto. Kankaat ovat likaa- ja vettä hylkiviä sekä home- ja uv-suojattuja. Runko-osat ovat anodisoitua tai polttomaalattua alumiinia sekä terästä, muoviosat säänkestävää pvc-muovia.

Voit tilata markiisin joko veivikäyttöisenä tai kaukosäätöisenä, sekä liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikan.

Tervetuloa tutustumaan markiisimallistoomme myymälässämme Sammonkadulla. Meiltä myös asiantunteva mittaus- ja asennuspalvelu kaikkiin kohteisiin Tampereen seudulla.

» Markiisikangasesite

» Markiisikangasta suojaava ja itsepuhdistava teknologia