Screen-kaihtimet

Monikäyttöiset ja laadukkaat screen-kaihtimet löydät Tampereella Kaihdin Sammosta.

Rakentamisen ja asumisen energiatehokkuus on hyvin ajankohtaista ja energiatehokkuusvaatimukset kiristyvät koko ajan. Tehokkaalla aurinkosuojauksella pienennetään jäähdytyksen vaatimaa energiantarvetta ja sillä onkin tärkeä osa yksilön lisäksi myös ympäristön hyvinvoinnissa.

Screen-kaihtimet ulos ja sisälle

Screen-kaihtimet voidaan asentaa sekä talon sisä- että ulkopuolelle. Ne estävät tehokkaasti sisätilojen kuumenemista, mutta erinomaisesta lämpö- ja häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä näkyvyyttä ulos.

Screen-kangasta voidaan käyttää erilaisissa lopputuotteissa, joten screen-kaihdin voi olla esimerkiksi rullaverho, pystylamelli tai paneeliverho riippuen käyttötarpeesta ja kohteen vaatimuksista.

Ulkopuolinen screen-kaihdin suojaa tehokkaimmin auringon lämmöltä ja pienentää näin merkittävästi jäähdytyskustannuksia.

Sisäpuolinen screen-kaihdin taas toimii näkösuojana ja häikäisyn estossa ja oikeilla kangasvalinnoilla sillä saadaan myös tehokasta apua sisätilojen lämpenemiseen.

Tervetuloa tutustumaan Screen-kaihdinvalikoimaan liikkeeseemme Sammonkadulle. Meiltä saat myös asiantuntevan mittaus- ja asennuspalvelun kaikkiin kohteisiin Tampereen seudulla.