Paneelit

Näyttävät paneeliverhot isoihin ja pieniin ikkunoihin Tampereen Kaihdin SammostaKaihdin Sampo Oy

Paneeliverhot valmistetaan rullaverhokankaasta ja niitä on saatavilla  eri valonläpäisyvyyksillä, valitse se, joka sopii juuri sinun tarpeisiin. Lisäksi osa kankaista on saatavana DustBlock® pintakäsittelyllä, joka tehdään molemmille puolille kangasta – käsittely tekee siitä likaahylkivän, sekä kangas kestää vettä ja öljypohjaisia tahroja paremmin. On myös mahdollista yhdistellä kankaita, esimerkiksi pari voimakkaammin kuvioitua kangasta ja siihen rinnalle yksiväristä.

Paneelit kiinnitetään valkoiseen kiskoon, jossa voi olla kahdesta viiteen uraa. Se, mikä ratkaisee, moniko urainen kisko valitaan, riippuu halutusta kiskon leveydestä, sekä siitä, kuinka monta paneeliverhoa kiskoon halutaan asentaan. Paneeliverhot saa vapaavalintaisilla leveyksillä, 25 cm:stä jopa 120 cm:iin asti.

Käyttötavaksi voit valita joko vapaastilaskeutuvat paneelit, joita voit käyttää vetämällä kankaasta. Tässä tapauksessa suosittelemme pientä magneettivedintä, joten vältyt koskemasta suoraan kankaan pintaan. Voit myös valita yhdistetyt paneelit ja silloin vetotangolla käyttäminen on kaikkein optimaalisin vaihtoehto.