Esiriput ja suojaverhot

Esiriput

Voimme toimittaa koulujen, päiväkotien, liikuntasalien yms. tilojen taustaverhot sekä niihin tarvittavat esirippukiskot.

Järjestelmät voidaan valmistaa sivuille siirrettävinä tai ylös laskostuvina. Esirippuja voidaan käyttää käsikäyttöisenä (ns. helmasta vedettävänä) ja punoskäyttöisenä, tai vaihtoehtoisesti moottorikäyttöisenä. Kiskoja voidaan myös taivuttaa haluttuun kulmaan (Min. R =350 mm).


 

Suojaverhot

Suojaverhot suunnittelemme ja valmistamme mittatilaustyönä käyttötarkoituksen mukaan. Suojaverhoja voidaan käyttää moniin eri kohteisiin kuten

  • Teollisuuden koneiden ja prosessien suojaukseen
  • Urheilutilojen ja hallien suoja- / sivuverhoina
  • Työpisteiden rajaukseen tai katoksena
  • Rakennusvaiheiden suojaukseen

Suojaverhoja valmistetaan sekä ylösrullattavina että laskostuvina ja sivuille siirrettävinä. Suojaverhoja saa myös kiinteärunkoisina. Järjestelmiä voidaan ohjata nauhalla, kammella
moottorilla tai  malli voi olla helmasta vedettävä. Suojaverhot voidaan  varustaa myös erilaisilla ohjaus –ja käyttöjärjestelmillä.

Värimallistosta löytyy vakiona 12 eri värisävyä. Kankaat on päällystetty PVC:llä ja lakattu molemmin puolin. Kankaissa on myös UV- ja homesuojaus.

Kankaiden liitokset valmistetaan kuumasaumaamalla tai ompelemalla, mikä mahdollistaa isojenkin kokonaisuuksien valmistamisen.